Het lekkerste barbecuevlees van dé slager nabij de Noordoostpolder

Slagerij Heetebrij uit Vollenhove biedt het lekkerste barbecuevlees en is dé bbq-slager van de omgeving Steenwijk en de Noordoostpolder. De woorden ambachtelijk barbecuevlees zijn onlosmakelijk verbonden met Slagerij Heetebrij. Wij zorgen al tientallen jaren voor het beste bbq-vlees in de omgeving van Steenwijk en de Noordoostpolder. Onze familieslager blijft zich elk jaar vernieuwen en heeft klantgerichtheid hoog in het vaandel staan, waardoor we jou het beste kunnen helpen.

Altijd vers vlees

Voor 13:00 op dinsdag besteld, binnen 3 werkdagen klaar

Elke week nieuwe aanbiedingen

l800_Gilde_Sparerib_gebraden_gesneden

Vind het lekkerste barbecuevlees bij onze slager vlak bij Steenwijk en de Noordoostpolder

In onze strakke winkel presenteren wij het lekkerste bbq-vlees van de omgeving Steenwijk en de Noordoostpolder. Wij vinden het belangrijk dat elke barbecue door middel van ons ambachtelijke bbq-vlees het meest smaakvolle feestje van de omgeving Steenwijk en de Noordoostpolder wordt. Bij ons zijn er vele mogelijkheden, omdat we een uitgebreid assortiment aanbieden. Bij Slagerij Heetebrij kun je onder andere hele pakketten bestellen, maar natuurlijk ook gewoon los vers vlees. Ons personeel is deskundig en helpt je graag waar nodig. Zo weet je zeker dat je met het barbecuevlees van onze bbq-slager één van de beste barbecues van de omgeving Steenwijk en de Noordoostpolder organiseert!

Ruime keuze aan bbq-vlees in regio Steenwijk en de Noordoostpolder

Nu hebben we je al een paar keer verteld dat het barbecuevlees van onze bbq-slager het lekkerste is in de omgeving van Steenwijk en de Noordoostpolder. Natuurlijk hoort rundvlees daar ook bij. Gelukkig voor jou hebben wij hier een groot aanbod in. Want zeg nu eerlijk: op een barbecue in de omgeving van Steenwijk of de Noordoostpolder kan een stukje rundvlees natuurlijk niet ontbreken tussen de rest van het ambachtelijke bbq-vlees. Niet alleen voor vlees voor op de barbecue kun je bij ons terecht. Ook voor heerlijke hapjes, snacks en tapas is onze slagerij uitermate geschikt.

Goudbekroonde producten vanuit de Gildeslagerbranche

Wat ons een uitstekende bbq-slager maakt in de omgeving van Steenwijk en de Noordoostpolder? Dat heeft alles te maken met het feit dat we lid zijn van de Gildeslager. Dit betekent dat wij producten leveren uit de Gildeslager branche. Zij keuren twee keer per jaar op onder andere smaak, presentatie, geur en binding. Natuurlijk zijn wij hier erg trots op en werken we hard om dit te niveau te behouden. Zo blijven we de beste bbq-slager van de omgeving Steenwijk en de Noordoostpolder.

Informeer naar de mogelijkheden bij onze slagerij

Ben je van plan om een barbecue te organiseren? Voel je vrij om bij ons in de slagerij in Vollenhove de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Ons personeel heeft jaren aan kunde en helpt je als geen ander. Natuurlijk kun je ook bij ons bestellen en laten bezorgen. Dit doen wij vanaf een besteding van € 20,- geheel gratis in een straal van tien kilometer rondom onze slager. Wij kijken ernaar uit om jouw barbecue met het vlees van onze bbq-slager om te toveren tot het meest smaakvolle feestje in de omgeving van Steenwijk en de Noordoostpolder. Voor meer informatie bereik je ons op 0527-241214.