Grillmaster

Wil jij in het weekend de grillmaster uithangen? 

zorg dan dat je het vlees op woensdag, vóór 13:00 uur, bij ons besteld hebt. Dan kan het op donderdag, vrijdag of zaterdag worden afgehaald. 
Bestellen kan via info@slagerijheetebrij.nl / 0527-241214 / 06-23265366

Hieronder vind je onder ander ons assortiment Grillmaster Vlees

Bavette

Ook wel bekend als de Vinkelap of Vanglap

€ 19,99 per kilo
Tomahawk

Plat gezegd; de ribeye met RIB.

€ 32,99 per kilo
Spareribs

Ongekruid/Ongebraden, kortom helemaal naar jou smaak samen te stellen
€ 9,99 per kilo
Diamanthaas

Ook wel beter bekend als de jodenhaas

€ 29,99 per kilo
Procueur

na elk gewenst gewicht te bestellen, ideaal voor je Pulled Porc

€ 13,99 per kilo
Ribeye Rund

na elk gewenst gewicht te bestellen, meestal wegen ze bij ons rond de 300 gram per stuk

€ 6,60 per 200 gram
Côte de Boeuf

een prachtig ribstuk met been, ook wel primerib genoemd.

€ 32,50 per kilo
Buikspek

met of zonder zwoerd, en na elk gewenst gewicht te bestellen.

€ 10,99 per kilo
T-bone steak

een steak van de dunne lende en de ossenhaas, ± 500 gram per stuk.

€ 42,99 per kilo 
Picanha

ook wel staartstuk van het rund genoemd.

€ 21,99 per kilo​