Grillmaster

Wil jij in het weekend de grillmaster uithangen? 

Bestel dan tijdig je grillmaster vlees via info@slagerijheetebrij.nl / 0527-241214 / 06-23265366

Hieronder vind je een greep uit ons assortiment Grillmaster Vlees

Bavette

Ook wel bekend als de Vinkelap of Vanglap

€ 19,99 per kilo
Tomahawk

Plat gezegd; de ribeye met RIB.

€ 32,99 per kilo
Spareribs

Ongekruid/Ongebraden, kortom helemaal naar jou smaak samen te stellen
€ 9,99 per kilo
Diamanthaas

Ook wel beter bekend als de jodenhaas

€ 29,99 per kilo
Procueur

na elk gewenst gewicht te bestellen, ideaal voor je Pulled Porc

€ 13,99 per kilo
Ribeye Rund

na elk gewenst gewicht te bestellen, meestal wegen ze bij ons rond de 300 gram per stuk

€ 6,60 per 200 gram
Côte de Boeuf

een prachtig ribstuk met been, ook wel primerib genoemd.

€ 32,50 per kilo
Buikspek

met of zonder zwoerd, en na elk gewenst gewicht te bestellen.

€ 10,99 per kilo
T-bone steak

een steak van de dunne lende en de ossenhaas, ± 500 gram per stuk.

€ 42,99 per kilo 
Picanha

ook wel staartstuk van het rund genoemd.

€ 21,99 per kilo​

Gewijzigde openingstijden

Vr 20 sept zijn wij t/m 17:00 uur geopend

Vanwege onze verlate zomervakantie zijn wij vervolgens gesloten van:

21-09 t/m 05-10

Wij zijn op 07-10 weer om 13:30 geopend!

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

TIJDENS DE FEESTDAGEN

Maandag 23-12-2024 t/m 13:00 uur geopend

Dinsdag 24-12-2024 t/m 16:00 uur

Woensdag 25-12 & Donderdag 26-12 de gehele dag gesloten.

Dinsdag 31-12-2024 zijn wij t/m 15:00 uur geopend.

Woensdag 01-01 t/m zaterdag 04-01 zij wij de gehele dag gesloten.