Ons familiebedrijf

Een (h)echt familiebedrijf welke nu zijn 5e generatie ingaat.
Al vanaf 1967 zijn wij gevestigd aan het Voorpoortplein te Vollenhove.
Wij hebben in 2006 de winkel in een nieuw, tijdloos jasje gestoken. Elk jaar willen wij ons blijven vernieuwen en waar nodig verbeteren.
In december 2015 hebben wij de virtuele wereld kennis laten maken met onze winkel.
In juli 2018 hebben wij deze fotosessie vernieuwd en wel in 360 graden view.

Alles voor de barbecue bij Gildeslagerij Heetebrij

Midden in de stad Vollenhove, op de hoek van de Landpoortsteeg en de Bisschopstraat ligt Gildeslager Heetebrij. Het is een oud familiebedrijf dat als sinds 1888 de inwoners van Vollenhove voorziet van het beste vlees. En ook in deze zomer kan bij Heetebrij volop inspiratie worden opgedaan voor bijvoorbeeld een heerlijke barbecue.

Dé ambachtelijke slager in Vollenhove is sinds 1963 op het huidige adres gevestigd. Barry Heetebrij is van de vijfde generatie en zwaait er samen met zijn vader Barend de scepter. Slagerij Heetebrij is binnen en ver buiten de stad Vollenhove inmiddels ‘wereldberoemd’ om de rookworsten en leverworsten. Maar speciaal voor deze zomerse dagen is er een zeer uitgebreid assortiment voor de barbecue. Vlees, salades, allerlei hapjes en snacks om de zomer aangenaam door te komen. Daarbij staat kwaliteit voorop. ‘Bovendien bieden we het hele jaar complete verzorgde barbecues aan. Door samen te werken met andere ondernemers kunnen wij alles vers aanbieden en daarbij maken we gebruik van streekproducten.’

Gildeslagerij Heetebrij verzorgt ook feestjes, partijen en zakelijke etentjes.

‘Omdat Vollenhove een stad is met een toeristisch karakter, ontvangen we ook veel campinggasten uit de omgeving’, zegt Barry Heetebrij trots.

Gehaktballen en sportverenigingen

Onze gehaktballen zijn te vinden in vele kantines en vormen de basis voor een goede 3e helft van de wedstrijd.

Vind jij ook dat de gehaktbal bij jouw vereniging wel aan vervanging toe is en wil je ze graag eens testen? Neem dan gerust contact met ons op, de ballen!

Onze ballen liggen o.a. voor je klaar in & bij

Voetbalvereniging SV VENO – Vollenhove
Voetbalvereniging SV VHK – St Jansklooster
Voetbalvereniging SV Blokzijl
Voetbalvereniging MVV Alcides – Meppel
Prins Maurits Huis – Blokzijl

www.prinsmauritshuis.nl