Met ons bbq-pakket word je dé grillmaster van de Noordoostpolder

Met behulp van ons bbq-pakket word jij straks de grillmaster van de Noordoostpolder genoemd. Slagerij Heetebrij uit Vollenhove verzorgt graag jouw barbecue met een van onze bbq-pakketten. Aanvullend op de pakketten hebben we zowel diverse salades als sauzen en stokbrood. In sommige pakketten zit dit er allemaal al bij! Wat rest is dat je alleen nog maar hoeft te genieten van het lekkerste bbq-pakket van de omgeving Noordoostpolder en Steenwijk.

Graag tot ziens in onze winkel.

Altijd vers vlees

Elke week nieuwe aanbiedingen

Bezorgen?! Geen probleem!

l800_Gilde_Sparerib_gebraden_gesneden

Kies hier het lekkerste bbq-pakket van de Noordoostpolder

Onze bbq-pakketten zijn zeer populair in de omgeving Noordoostpolder en Steenwijk. De specialisten van onze slagerij nabij de Noordoostpolder hebben met veel ambachtelijke kennis en expertise deze pakketten samengesteld. Door de vele soorten vlees in de pakketten, zoals rundvlees of varkensvlees, zit er voor iedereen wel wat bij. De volgende bbq-pakketten zijn te verkrijgen inonze zaak in de omgeving van de Noordoostpolder en Steenwijk.

  • Venose bbq-pakket
  • Luxe bbq-pakket
  • For-the-kids-bbq
  • Glutenvrijpakket
  • Vega-pakket
  • Alles-in-ene
  • Met mekare
  • Effe wat anders
  • Varken van het spit

Maak je bbq-pakket helemaal af met deze extra’s

Een lekker bbq-pakket maak je natuurlijk helemaal af met onze sauzen, kruidenboter, rubs, spices en salades. Dit maakt jouw barbecue compleet. Ook hier hebben wij een ruim aanbod in. Zo weet je zeker dat jij met een bbq-pakket van ons de grillmaster van de omgeving Noordoostpolder en Steenwijk bent! Mocht je op zoek zijn naar een leuk cadeau, dan kunnen wij je ook hierbij helpen. Bekijk onze cadeautips voor een leuk en origineel cadeau, geschikt voor verschillende gelegenheden.

Bestel jouw bbq-pakket bij ons in de slagerij!

Heb je vlees nodig voor in het weekend en wil je een bbq-pakket bestellen bij dé kwaliteitsslager nabij de Noordoostpolder? Zorg dan dat je het vlees vóór dinsdag 13.00 uur hebt besteld. Dit kun je dan op donderdag, vrijdag of zaterdag afhalen. Heb je nog vragen over het vlees? Ons klantvriendelijke personeel kan jou meer vertellen over ons vlees en assortiment. Natuurlijk bezorgen wij ook met plezier jouw bbq-pakket in de regio Vollenhove, Noordoostpolder en Steenwijk. We rijden hiervoor maximaal tien kilometer rond ons bedrijf. Een kilometertje meer of minder maakt natuurlijk niks uit. Heb je vragen met betrekking tot het bestellen van een bbq-pakket bij dé kwaliteitsslager in regio Noordoostpolder en Steenwijk? Je kunt ons altijd bereiken op 0527-241214.