Heerlijk rundvlees in de omgeving van Steenwijk en de Noordoostpolder

Slagerij Heetebrij uit Vollenhove is al tientallen jaren expert op gebied van rundvlees in de omgeving van Steenwijk en de Noordoostpolder. Wij zijn een echte familieslager die al vele generaties in dit bedrijf heeft zitten. Door deze expertise telkens weer van generatie tot generatie over te brengen zorgen wij ervoor dat ons ambachtelijk rundvlees van de hoogste kwaliteit in de omgeving van Steenwijk en de Noordoostpolder blijft.

Altijd vers vlees

Voor 13:00 op dinsdag besteld, binnen 3 werkdagen klaar

Elke week nieuwe aanbiedingen

l800_Gilde_Sparerib_gebraden_gesneden

Proef het lekkerste rundvlees van de omgeving Steenwijk en de Noordoostpolder

Om het lekkerste rundvlees in de omgeving van Steenwijk en de Noordoostpolder te hebben, letten wij op een aantal zaken. De herkomst van het rundvlees is natuurlijk ontzettend belangrijk. Dit zorgt ervoor hoe het straks op je bord zal smaken. Dat is natuurlijk hetgeen wat telt. Al ons rundvlees komt van Nederlandse bodem. Door nauw contact met de leveranciers weten we precies waar ons rundvlees vandaan komt. Daarnaast zijn we ook lid van de Gildeslager. Dat betekent dat wij vanuit de Gildeslager branche bekroonde producten verkrijgen, waaronder dus ook rundvlees. Lekker voor bij het avondmaal of voor op de barbecue. Zo kunnen wij jou het beste rundvlees in de omgeving van Steenwijk en de Noordoostpolder aanbieden. Een aantal rundvleesproducten die je in onze slagerij vindt, zijn bijvoorbeeld:

  • Biefstuk
  • Entrecote
  • Ossenhaas
  • Hamburger

Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij De Venosepas waarmee je punten kunt sparen en leuke kortingen kunt krijgen.

Kom langs in onze slagerij

Je bent van harte welkom om ons overheerlijke rundvlees in onze strakke en verzorgde slagerij in Vollenhove te komen bekijken. Ons deskundige personeel kan je er van alles over vertellen zodat jij straks met het juiste stukje rundvlees naar huis gaat. Ook bestellen en bezorgen behoort bij ons tot de mogelijkheden. Voor meer informatie over het lekkerste stukje rundvlees zijn wij altijd bereikbaar op 0527-241214.