Heerlijk rundvlees in de omgeving van Steenwijk

Slagerij Heetebrij uit Vollenhove is al tientallen jaren expert op gebied van rundvlees in de omgeving van Steenwijk en de Noordoostpolder. Wij zijn een echte familieslagerij die al vele generaties in dit bedrijf heeft zitten. Door deze expertise telkens weer van generatie tot generatie over te brengen, zorgen wij ervoor dat ons ambachtelijk rundvlees van de hoogste kwaliteit in de omgeving van Steenwijk en de Noordoostpolder blijft.

Altijd vers vlees

Elke week nieuwe aanbiedingen

Bezorgen?! Geen probleem!

l800_Gilde_Sparerib_gebraden_gesneden

Proef het lekkerste rundvlees van de omgeving Steenwijk en de Noordoostpolder

Om het lekkerste rundvlees in de omgeving van Steenwijk en de Noordoostpolder aan te kunnen bieden, letten wij op een aantal zaken. De herkomst van het vlees is natuurlijk ontzettend belangrijk. Dit heeft invloed op hoe het rundvlees van onze slagerij nabij de Noordoostpolder straks zal smaken. Dat is natuurlijk hetgeen wat telt. Al ons rundvlees komt van Nederlandse bodem en door nauw contact met de leveranciers weten we exact uit welk deel van het land ons rundvlees komt. Daarnaast zijn we lid van de Gildeslager. Dat betekent dat wij vanuit de Gildeslager branche bekroonde producten verkrijgen. Lekker voor bij het avondmaal of voor op de barbecue. Zo kunnen wij jou het beste rundvlees in de omgeving van Steenwijk en de Noordoostpolder aanbieden. Een aantal rundvleesproducten die je in onze slager nabij Steenwijk vindt, zijn bijvoorbeeld:

  • Biefstuk
  • Entrecote
  • Ossenhaas
  • Hamburger

Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij De Venosepas waarmee je punten kunt sparen en leuke kortingen kunt krijgen.

Kom langs in onze slagerij

Je bent van harte welkom om ons overheerlijke rundvlees in onze strakke en verzorgde slagerij in Vollenhove te komen bekijken. Ons deskundige personeel vertelt je er graag van alles over, zodat jij straks met het juiste stukje rundvlees naar huis gaat. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar barbecuevlees van de slager of wil je juist een gourmetschotel bestellen? Ook bestellen en bezorgen behoort bij ons tot de mogelijkheden. Voor meer informatie over het lekkerste stukje rundvlees zijn wij altijd bereikbaar op 0527-241214.