Ambachtelijke slager in de buurt van Steenwijk

Ben je op zoek naar een echte ambachtelijke slager in de buurt van Steenwijk? Dan ben je bij Slagerij Heetebrij op de goede plaats. Onze slagerij is gevestigd in Vollenhove, op een steenworp afstand van Steenwijk. Al vele generaties hebben we het ambacht aan elkaar doorgegeven en zo houden wij de kwaliteit van ons vlees op een erg hoog niveau. Onze slagerij is dan ook een begrip in Vollenhove en ver daarbuiten.

Altijd vers vlees

Elke week nieuwe aanbiedingen

Bezorgen?! Geen probleem!

l800_Gilde_Sparerib_gebraden_gesneden

Een slager in de buurt van Steenwijk met een ruim assortiment

Slagerij Heetebrij is van vele markten thuis. Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment met onder andere:

Al ons vlees wordt met zorg voor jou voorbereid en komt van Nederlandse bodem. Omdat wij lid zijn van de Gildeslager kunnen wij ook veel exclusieve producten uit deze branche aanbieden. Dat maakt van Slagerij Heetebrij een echte ambachtelijke slagerij in de omgeving van Steenwijk.

Benieuwd naar ons heerlijke vlees? Bestel dan nu

Ben je benieuwd geworden naar vlees van onze ambachtelijke slagerij in Vollenhove, vlak bij Steenwijk? Kom dan vooral eens langs. Onze medewerkers maken graag een praatje met je. Zij laten je kennismaken met de slagerij en het vlees, zoals ons varkensvlees of rundvlees. Bij ons kun je natuurlijk ook je vlees bestellen of laten bezorgen. Onze slager bezorgt in de buurt van Steenwijk, tot een straal van tien kilometer van de slagerij. Wil je meer weten over onze slagerij of over ons vlees? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0527-241214.

Gewijzigde openingstijden

Vr 20 sept zijn wij t/m 17:00 uur geopend

Vanwege onze verlate zomervakantie zijn wij vervolgens gesloten van:

21-09 t/m 05-10

eventuele barbecues kunnen wel besteld worden voor
vrijdag 20-09 & zaterdag 21-09-2024

Wij zijn op 07-10 weer om 13:30 geopend!