Ambachtelijke slager in de buurt van Steenwijk

Ben je op zoek naar een echte ambachtelijke slager in de buurt van Steenwijk? Dan ben je bij Slagerij Heetebrij uit Vollenhove op de goede plaats. Onze slagerij ligt op een steenworp afstand van Steenwijk. Al vele generaties hebben we het ambacht aan elkaar doorgegeven en zo houden wij de kwaliteit van ons vlees op een erg hoog niveau. Onze slager is dan ook een begrip in de omgeving van Steenwijk.

Altijd vers vlees

Voor 13:00 op dinsdag besteld, binnen 3 werkdagen klaar

Elke week nieuwe aanbiedingen

l800_Gilde_Sparerib_gebraden_gesneden

Een slager in de buurt van Steenwijk met een ruim assortiment

Onze slagerij die dicht bij Steenwijk is gevestigd, is van vele markten thuis. Je kunt bij ons voor allerlei producten terecht: of het nu voor een barbecue, gourmet of iets anders is. Naast onze losse stukken vlees hebben wij ook veel verschillende pakketten voor je samengesteld. Deze zijn geschikt voor onder andere de barbecue, gourmet en als hapjes/snacks. Al ons vlees wordt met zorg voor jou voorbereid en komt van Nederlandse bodem. Omdat wij lid zijn van de Gildeslager kunnen wij ook veel exclusieve producten uit deze branche aanbieden. Dat maakt van Slagerij Heetebrij een echte ambachtelijke slagerij in de omgeving van Steenwijk.

Benieuwd naar ons heerlijke vlees? Bestel dan nu!

Ben je benieuwd geworden naar het vlees van onze ambachtelijke slagerij in Vollenhove, vlak bij Steenwijk? Kom dan vooral eens langs. Onze medewerkers maken graag een praatje met je. Zij laten je kennismaken met de slagerij en het vlees, zoals ons varkensvlees of rundvlees. Bij ons kun je natuurlijk ook je vlees bestellen of laten bezorgen. Onze slager bezorgt in de buurt van Steenwijk, tot een straal van tien kilometer van de slagerij. Wil je meer weten over onze slagerij of over ons vlees? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0527-241214.