Het lekkerste varkensvlees van de Noordoostpolder

Ontdek het beste varkensvlees van de omgeving Noordoostpolder en Steenwijk. Slagerij Heetebrij uit Vollenhove houdt zich al tientallen jaren bezig met het bereiden van het beste varkensvlees. Als échte familieslagerij dragen wij de kennis van inmiddels vijf generaties met ons mee. Al deze kunde gebruiken we ieder dag weer om jou te voorzien van het beste advies en natuurlijk het lekkerste varkensvlees in de regio Steenwijk en de Noordoostpolder.

Altijd vers vlees

Voor 13:00 op dinsdag besteld, binnen 3 werkdagen klaar

Elke week nieuwe aanbiedingen

l800_Gilde_Sparerib_gebraden_gesneden

De kwaliteit van ons varkensvlees in de omgeving Noordoostpolder en Steenwijk

Ons varkensvlees noemen we natuurlijk niet voor niets het beste varkensvlees van de omgeving Noordoostpolder en Steenwijk. Wij zijn namelijk lid van de Gildeslager, waardoor wij toegang hebben tot bekroonde slagersproducten vanuit de Gildeslager branche. Ons varkensvlees hoort daar ook bij. Door nauw contact met onze leveranciers weten we altijd exact waar in Nederland ons vlees vandaan komt. Ook helpen onze medewerkers je graag bij het uitzoeken van het beste stukje varkensvlees van de omgeving Noordoostpolder en Steenwijk. Hieronder een greep uit ons assortiment:

  • Braadworst
  • Schnitzel
  • Spareribs
  • Varkenshaas

En natuurlijk nog veel meer! Voor ons varkensvlees hebben wij ook nog diverse recepten, zoals varkensrollade. Dit recept is echt een aanrader om uit te proberen!

Probeer ons heerlijke vlees

We houden de kwaliteit hoog, zodat we elke dag weer het beste varkensvlees van de omgeving Noordoostpolder en Steenwijk aanbieden. Wil je kennismaken met ons heerlijke varkensvlees? Kom gerust eens langs bij dé slager nabij Steenwijk en zie met eigen ogen het lekkerste varkensvlees van de omgeving Noordoostpolder en Steenwijk. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en vertellen je graag meer over ons vers vlees. Sterker nog: dit vinden zij ontzettend leuk om te doen! Wil je meer informatie over ons varkensvlees of over het bestellen en laten bezorgen ervan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0527-241214.