Ontdek het lekkerste varkensvlees van de Noordoostpolder

Ontdek het beste varkensvlees van de omgeving Noordoostpolder en Steenwijk. Slagerij Heetebrij uit Vollenhove houdt zich al tientallen jaren bezig met het bereiden van het beste varkensvlees. Als echte familieslager dragen wij de kennis van inmiddels vijf generaties met ons mee. Al deze kunde gebruiken we ieder dag weer om jou te voorzien van het beste advies en natuurlijk het lekkerste varkensvlees. Hierdoor houden we de kwaliteit hoog, zodat we elke dag weer het beste varkensvlees van de omgeving Noordoostpolder en Steenwijk kunnen aanbieden.

Altijd vers vlees

Voor 13:00 op dinsdag besteld, binnen 3 werkdagen klaar

Elke week nieuwe aanbiedingen

l800_Gilde_Sparerib_gebraden_gesneden

De kwaliteit van ons varkensvlees in de omgeving Noordoostpolder en Steenwijk

Ons varkensvlees noemen we natuurlijk niet voor niets het beste varkensvlees van de omgeving Noordoostpolder en Steenwijk. Wij zijn bijvoorbeeld lid van de Gildeslager waardoor wij toegang hebben tot bekroonde slagersproducten vanuit de Gildeslager branche. Ons varkensvlees hoort daar ook bij. Weten waar het vlees vandaan komt, vinden wij ook erg belangrijk. Door nauw contact met onze leveranciers weten we altijd waar ons vlees vandaan komt. Ook helpen onze medewerkers je graag met het uitzoeken van het beste stukje varkensvlees van de omgeving Noordoostpolder en Steenwijk. Hieronder een greep uit ons assortiment:

  • Braadworst
  • Schnitzel
  • Spareribs
  • Varkenshaas

En natuurlijk nog veel meer! Voor ons varkensvlees hebben wij ook nog diverse recepten, zoals varkensrollade. Dit recept is echt een aanrader om uit te proberen!

Probeer ons heerlijke vlees

Wil je kennismaken met ons heerlijke varkensvlees? Kom gerust eens langs bij ons in de slagerij in Vollenhove en zie met eigen ogen het lekkerste varkensvlees van de omgeving Noordoostpolder en Steenwijk. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en vertellen je graag meer over ons verse vlees. Sterker nog: dit vinden zij ontzetten leuk om te doen! Wil je meer informatie over ons varkensvlees of over het bestellen en laten bezorgen ervan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0527-241214.