Vers vlees in de omgeving van Steenwijk

Heerlijk vers vlees kopen doe je bij Slagerij Heetebrij in Vollenhove, nabij Steenwijk en de Noordoostpolder. De herkomst van het vlees bepaalt hoe het vlees uiteindelijk zal smaken – logisch dus dat wij de herkomst erg belangrijk vinden. Daarom hebben wij nauw contact met onze leveranciers, zodat we precies weten waar ons vlees vandaan komt. Mede hierdoor kun je bij ons in Vollenhove, omgeving Steenwijk en de Noordoostpolder, vers vlees van de hoogste kwaliteit kopen.

Wild

Heerlijk genieten van het beste wild en gevogelte op uw bord. Laat u verrassen door onze ruime keuze. Echter zitten/zijn Wild & Gevogelte producten niet standaard in ons assortiment. Dus neem gerust contact met ons op, om het van te voren te bestellen.

Gevogelte

Prijswijzigingen & typefouten voorbehouden ©2023

Een ruim aanbod aan vers vlees kopen vlak bij Steenwijk en de Noordoostpolder

Slagerij Heetebrij, gevestigd nabij Steenwijk en de Noordoostpolder, biedt een enorm breed assortiment aan vers vlees aan. Zo hebben wij onder andere een ruim aanbod aan rundvlees en varkensvlees, maar we verrassen je ook graag met het beste wild en gevogelte. Naast ons assortiment aan losse stukken vlees, stellen wij ook graag pakketten samen. Erg handig voor als je een barbecue of gourmet organiseert. We werken samen met vele andere ondernemers in de buurt. Zo bieden we het hele jaar door bbq-pakketten voor een complete barbecue aan.

Vers vlees van de hoogste kwaliteit kopen in regio Steenwijk

Wij willen ervoor zorgen dat ons vers vlees het lekkerste vlees is dat je kunt kopen in de omgeving van Steenwijk en de Noordoostpolder. Daarom zijn wij lid van de Gildeslager. Hiermee verkrijgen wij exclusieve producten vanuit de Gildeslager branche, waardoor we de lekkerste producten voor jou aanbieden. Je kunt bij ons dus gegarandeerd heerlijk vers vlees van de hoogste kwaliteit kopen, waarvan jij en jouw gezelschap vast en zeker geniet.

Bekijk het uitgebreide aanbod in onze slagerij

Je bent van harte welkom om eens langs te komen bij ons in de slagerij. Ons personeel maakt graag een praatje en vertelt je meer over ons assortiment en de verschillende soorten vlees. Hier zie je hoe wij de lekkerste stukken vers vlees van de omgeving van Steenwijk en de Noordoostpolder bereiden, waarna je deze uiteraard kunt kopen. Natuurlijk kun je bij ons ook het vlees bestellen en/of laten bezorgen. Heb je nog vragen of wil je graag aanvullende informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0527-241214.